Zgłoś się na GREEN BOX CHALLENGE !

Wyczaruj zachwycający Street Food z pudełka!

Konkurs kulinarny, pełen niespodzianek.

Zabawa rozpoczyna się po otwarciu Green Box. Zmierz się z presją czasu.

Konkurs odbywa się przed bardzo wymagającym jury, złożonym z najwybitniejszych Szefów kuchni, którzy będą oceniali kreatywność, technikę, smak oraz sposób podania.

Idea konkursu jest promowanie młodych talentów kulinarnych

Targi Mazury HoReCa 2019

Expo Mazury Ostróda Grunwaldzka 55, 14-100 Ostróda

9-10

Kwietnia 2019

Podejmij wyzwanie!

Adresaci: Uczniowie szkół o profilu gastronomicznym, Kucharze reprezentujący lokale gastronomiczne i freelancerzy kulinarni. Zgłoszenia przyjmujemy do 1 kwietnia na adres mailowy

Zarejestruj się

Nowatorska formuła konkursu

  • jedno pudełko
  • jedna godzina
  • trzy produkty

Formuła konkursu:
Green Box - losowo wybrany zestaw warzyw i owoców, po otwarciu boxu zawodnicy mają 15 minut na dobór składników z bogatej oferty bufetu (dodatkowe owoce, warzywa, makarony, ryże, sosy, przyprawy oraz inne integracje). Ważnym elementem będzie dobór naczyń jednorazowych z bogatej oferty BAGSTAR skierowanej do Street Food,
Strefa konkursowa wyposażona w sprzęt gastronomiczny (do dyspozycji kuchnia indukcyjna, stół odstawczy, zlew oraz piec konwekcyjno-parowy).
Przygotowanie dania w stylu Premium Street Food - Vege (60 minut).
15 minut na uporządkowanie stoiska.


Pokaźna oferta naszych produktów daje nieskończone możliwości kreacji. Potrawy nabierają bardziej ekskluzywnego wymiaru. Dlatego z dumą informujemy, że jesteśmy sponsorami pierwszego konkursu w kategorii Open – Green Box Challenge i przekazujemy na potrzeby konkursu naczynia najlepszej jakości.