Wilki do mięsa
Wilk do mięsa HENDI Kitchen Line 12 - kod 210802 - Wilki do mięsa - Obróbka mechaniczna - HoReCa
Wilk do mięsa HENDI 12 Profi Line
Wilki do mięsa
SKU
210802
2950,66 zł 2398,91 zł
W magazynie
Magazyn Ilość Dostawa
Magazyn 281W ciągu 72 godzin
- Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
- Lej załadowczy i głowica wykonane z polerowanego stopu aluminium
- Prosty demontaż ułatwia czyszczenie urządzenia
- Silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem
- Gardziel wykonana z odlewu żeliwa
- Lejek do kiełbas z polipropylenu w zestawie
- Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
- 2 sitka z otworami 6 i 8 mm wykonane ze stali nierdzewnej
- Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- Przycisk resetujący chroniący przed przeciążeniem
- Antypoślizgowe nóżki
- Wyłącznik zgodny z normami EC i CE
- Wydajność chwilowa 100 kg/h (210 802) i 200 – 220 kg/h (210 819)
- Prędkość obrotowa: 170 (rpm)
- Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
Wilk do mięsa HENDI 12 Profi Line to wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry.
Lej załadowczy i głowica wykonane są z polerowanego stopu aluminium, natomiast lejek do kiełbas (w zestawie) z polipropylenu. Nóż i ślimak wykonano ze stali nierdzewnej.
Taca załadowcza została wykonana ze stali nierdzewnej, zaś gardziel wykonana z odlewu żeliwa.
Zestaw zawiera 2 sitka z otworami 6 i 8 mm wykonane ze stali nierdzewnej. Kołek dociskowy wykonany został z polietylenu.
Wilk został wyposażony w przycisk resetujący chroniący przed przeciążeniem. Silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem.
Urządzenie zostało wyposazone w antypoślizgowe nóżki.
Prosty demontaż ułatwia czyszczenie urządzenia.
Posiada wyłącznik zgodny z normami EC i CE.
Wydajność chwilowa urządzenia 100 kg/h (210 802) i 200 – 220 kg/h (210 819)
Prędkość obrotowa: 170 (rpm)
Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
Napisz własną recenzję