calcActive())">
Blender kuchenny Hamilton Beach Expeditor 4 L, 3,5 KM - kod HBF1100S-CE
Ładuję...
Główne parametry
21 148,02 zł
Netto:
17 193,51 zł
Netto:
Netto:
W magazynie
Magazyn
Ilość
Dostawa
Magazyn 2
4.0000
W ciągu 72 godzin
Opis / Blender kuchenny Hamilton Beach Expeditor 4 L, 3,5 KM - kod HBF1100S-CE
Blender kuchenny Hamilton Beach Expeditor − Oszczędność czasu – model HBF1100S jest w pełni wyposażony w celu osiągania świetnych wyników w krótkim czasie, od wydajnego silnika o mocy 3,5 KM, przez specjalnie zaprojektowane ostrze po dzbanek o dużej pojemności − Unikalna funkcja krojenia – manipuluje ostrzami między niską szybkością, a wybraną przez kucharza prędkością blendu. Takie ruchy pulsacyjne powodują ciągły ruch produktów nawet przy małej ilości płynu w pojemniku. Idealne do humusu, salsy, smothies i dressingów − Programowane przyciski – dają użytkownikowi dużo możliwości i precyzyjną kontrolę. Dzięki temu receptury są powtarzalne co pozwala oszczędzić czas. Można łatwo dostosować się do zmian menu, modyfikując zaprogramowane cykle za pomocą karty pamięci − Regulacja obrotów – możliwość płynnej regulacji obrotów od niskich (idealne do sałatek, krojenia i mielenia) do wysokich do szybkiego osiągnięcia konsystencji smoothie − Zaprogramowane Przyciski Timera – użytkownik może zająć się innymi zadaniami dzięki wykorzystaniu 4 przycisków timera oraz wyborowi pomiędzy trybami HIGH, VARIABLE, CHOP lub PULSE − Funkcja blokady pokrywy – zaprojektowana z myślą o bezpieczeństwie. Blender nie uruchomi się, jeśli dzbanek czy pokrywa nie będą poprawnie założone – sygnalizacja kontrolką − Niski profil – zapewnia wygodny dostęp do dzbanka na każdym blacie kuchennym. Ułatwia także przenoszenie blendera między różnymi stanowiskami − Wytrzymała konstrukcja – przystosowany do użytku w kuchniach o dużej intensywności pracy − Waga: 11 kg
Opłata SUP:
nie dotyczy
Dostawa automat paczkowy:
BagBox
FINE DINE EUROPE Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Aleje Jerozolimskie 200/2/0
02-486 Warszawa
Polska
Tel.: 22 631 29 09
Mail: [email protected]