Noże
Nóż kucharski Profi Line- kod produktu 844250 - Noże - Sprzęt kuchenny - HoReCa
Nóż kucharski Profi Line nóż kucharski
Noże
SKU
844250
142,14zł 115,56zł
W magazynie
Magazyn Ilość Dostawa
Magazyn 292W ciągu 72 godzin
- Wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej
- Specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-molibdenowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje: doskonałe właściwości tnące, bardzo ostre i trwałe ostrze, łatwe ostrzenie, odporność na zabrudzenia,
- Higieniczna zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
- Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów. Precyzyjne wykonanie noża, szlifowanie i polerowanie zapewnia idealną krawędź tnącą
- Kute na gorąco z jednego kawałka stali
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- Można myć w zmywarkach
- Rączka z tworzywa POM
Opis funkcjonalności ostrza:
- Przednia część ostrza jest odpowiednia do krojenia niewielkich warzyw, np. czosnku.
- Grubego grzbietu można użyć do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków.
- Boczną stroną ostrza można spłaszczać filety, podnosić posiekane zioła itp.
- Miękkie i twarde produkty można kroić przy użyciu środkowej części ostrza. Ostrze o zakrzywionym kształcie jest idealne do siekania ziół.
- Gruby grzbiet do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków
- Wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej
- Specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-molibdenowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje: doskonałe właściwości tnące, bardzo ostre i trwałe ostrze, łatwe ostrzenie, odporność na zabrudzenia,
- Higieniczna zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
- Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów. Precyzyjne wykonanie noża, szlifowanie i polerowanie zapewnia idealną krawędź tnącą
- Kute na gorąco z jednego kawałka stali
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- Można myć w zmywarkach
- Rączka z tworzywa POM
Opis funkcjonalności ostrza:
- Przednia część ostrza jest odpowiednia do krojenia niewielkich warzyw, np. czosnku.
- Grubego grzbietu można użyć do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków.
- Boczną stroną ostrza można spłaszczać filety, podnosić posiekane zioła itp.
- Miękkie i twarde produkty można kroić przy użyciu środkowej części ostrza. Ostrze o zakrzywionym kształcie jest idealne do siekania ziół.
- Gruby grzbiet do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków
Napisz własną recenzję