Facebook Pixel

30 marca - sobota - NIECZYNNE

Noże

Nóż do filetowania HACCP - 150 mm, czerwony - kod 842522 - Noże - Sprzęt kuchenny - HoReCa

Nóż do filetowania HACCP czerwony do mięsa

Noże
Dopłata SUP: Brak
Brands:
SKU: 842522
Marka: Hendi
Parametry:
długość ostrza: 150
długość (mm): 300
grubość: 0,9
grubość stali: 0,9
GTIN / Kod kreskowy: 8711369842522
Więcej informacji
25,97zł 21,11zł
W magazynie
Magazyn Ilość Dostawa
Magazyn główny2Natychmiast
Magazyn 29W ciągu 72 godzin
  • Wykonany ze stali nierdzewnej
  • Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
  • Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
  • Można myć w zmywarkach


Profesjonalny nóż HACCP do filetowania. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.

Cechy produktu:
– wykonany ze stali nierdzewnej
– uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
– każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
– można myć w zmywarkach

opis/ charakterystyka: nóż do mięsa
długość noża mm: 300
długość ostrza mm: 150
grubość w mm: 0,9
Seria: HACCP

 

Napisz własną recenzję
Nie możecie Państwo dodać opini o produkcie, ponieważ jeszcze go nie kupiliście.