Knifes
HACCP filleting knife red for meat - Knifes - Kitchen equipment - HoReCa
HACCP filleting knife red for meat
Knifes
SKU
842522
zł25.97 zł21.11
In stock
Warehouse Quantity Shipment
Main storehouse2Immediately
Storehouse 289Within 72 hours
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- Można myć w zmywarkach
Profesjonalny nóż HACCP do filetowania. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
– wykonany ze stali nierdzewnej
– uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
– każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
– można myć w zmywarkach
opis/ charakterystyka: nóż do mięsa
długość noża mm: 300
długość ostrza mm: 150
grubość w mm: 0,9
Seria: HACCP
Write Your Own Review