Facebook Pixel
Knifes

HACCP filleting knife red for meat - Knifes - Kitchen equipment - HoReCa

HACCP filleting knife red for meat

Knifes
SUP surcharge: not applicable
Brands:
SKU: 842522
Brand: Hendi
html:
długość ostrza: 150
długość (mm): 300
grubość: 0,9
grubość stali: 0,9
GTIN/barcode: 8711369842522
More Information
zł25.97 zł21.11
In stock
Warehouse Quantity Shipment
Main storehouse2Immediately
Storehouse 289Within 72 hours
  • Wykonany ze stali nierdzewnej
  • Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
  • Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
  • Można myć w zmywarkach


Profesjonalny nóż HACCP do filetowania. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.

Cechy produktu:
– wykonany ze stali nierdzewnej
– uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
– każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
– można myć w zmywarkach

opis/ charakterystyka: nóż do mięsa
długość noża mm: 300
długość ostrza mm: 150
grubość w mm: 0,9
Seria: HACCP

 

Write Your Own Review
You can not add the review on this product as you have not purchased this product yet.