Facebook Pixel
Knifes

HACCP filleting knife yellow for poultry - Knifes - Kitchen equipment - HoReCa

HACCP filleting knife yellow for poultry

Knifes
SUP surcharge: not applicable
Brands:
SKU: 842539
Brand: Hendi
html:
długość ostrza: 150
długość (mm): 300
grubość: 0,9
grubość stali: 0,9
GTIN/barcode: 8711369842539
More Information
zł25.97 zł21.11
In stock
Warehouse Quantity Shipment
Main storehouse1Immediately
Storehouse 290Within 72 hours
  • Wykonany ze stali nierdzewnej
  • Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
  • Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
  • Można myć w zmywarkach

Profesjonalny nóż HACCP do filetowania drobiu. Rączka w kolorze żółtym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.

Cechy produktu:
– wykonany ze stali nierdzewnej
– uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
– każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
– można myć w zmywarkach

opis/ charakterystyka: Nóż do filetowania
długość noża mm: 300
długość ostrza mm: 150
grubość w mm: 0,9
Seria: HACCP

Write Your Own Review
You can not add the review on this product as you have not purchased this product yet.