Facebook Pixel
Knifes

Chef's knife Profi Line - Knifes - Kitchen equipment - HoReCa

Chef's knife Profi Line

Knifes
SUP surcharge: not applicable
Brands:
SKU: 844250
Brand: Hendi
html:
długość ostrza: 150
długość (mm): 265
grubość: 2
grubość stali: 2
opis: Nóż kucharski
GTIN/barcode: 8711369844250
More Information
zł142.14 zł115.56
In stock
Warehouse Quantity Shipment
Storehouse 292Within 72 hours
  • Wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej
  • Specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-molibdenowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje: doskonałe właściwości tnące, bardzo ostre i trwałe ostrze, łatwe ostrzenie, odporność na zabrudzenia,
  • Higieniczna zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
  • Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów. Precyzyjne wykonanie noża, szlifowanie i polerowanie zapewnia idealną krawędź tnącą
  • Kute na gorąco z jednego kawałka stali
  • Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
  • Można myć w zmywarkach
  • Rączka z tworzywa POM

Opis funkcjonalności ostrza:

  • Przednia część ostrza jest odpowiednia do krojenia niewielkich warzyw, np. czosnku.
  • Grubego grzbietu można użyć do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków.
  • Boczną stroną ostrza można spłaszczać filety, podnosić posiekane zioła itp.
  • Miękkie i twarde produkty można kroić przy użyciu środkowej części ostrza. Ostrze o zakrzywionym kształcie jest idealne do siekania ziół.
  • Gruby grzbiet do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków
  • Wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej
  • Specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-molibdenowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje: doskonałe właściwości tnące, bardzo ostre i trwałe ostrze, łatwe ostrzenie, odporność na zabrudzenia,
  • Higieniczna zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
  • Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów. Precyzyjne wykonanie noża, szlifowanie i polerowanie zapewnia idealną krawędź tnącą
  • Kute na gorąco z jednego kawałka stali
  • Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
  • Można myć w zmywarkach
  • Rączka z tworzywa POM

Opis funkcjonalności ostrza:

  • Przednia część ostrza jest odpowiednia do krojenia niewielkich warzyw, np. czosnku.
  • Grubego grzbietu można użyć do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków.
  • Boczną stroną ostrza można spłaszczać filety, podnosić posiekane zioła itp.
  • Miękkie i twarde produkty można kroić przy użyciu środkowej części ostrza. Ostrze o zakrzywionym kształcie jest idealne do siekania ziół.
  • Gruby grzbiet do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków
Write Your Own Review
You can not add the review on this product as you have not purchased this product yet.