calcActive())">
HACCP brown chef's knife for cold cuts and cooked meats
Loading...
Description / HACCP brown chef's knife for cold cuts and cooked meats
Profesjonalny nóż kucharski HACCP do wędlin i gotowanych mięs. Rączka w kolorze brązowym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni. Cechy produktu:– wykonany ze stali nierdzewnej – uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP – każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze – można myć w zmywarkach opis/ charakterystyka: nóż kucharskidługość noża mm: 320długość ostrza mm: 180grubość w mm: 2,5Seria: HACCP
SUP fee:
not applicable
Parcel machine delivery:
BagBox
Length of blade:
180mm
Length:
180 mm
Packaging:
1
Material:
Stainless steel+polypropylene
Colour:
Brown
gtin13:
8711369842669
HENDI POLSKA Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Firmowa 12
62-023 Robakowo
Polska
Tel.: +48 61 658 70 00
Mail: [email protected]