Sous-Vide systems
Sous-vide cooking bags for packers - Sous-Vide systems - Thermal processing - HoReCa
Sous-vide cooking bags for packers
Sous-Vide systems
SKU
971352
zł88.83 zł72.22
Piece zł0.72 net
In stock
Warehouse Quantity Shipment
Storehouse 2840Within 72 hours
Worki do gotowania SOUS VIDE i pakowarek komorowych 250×350 mm
Cechy produktu:
– Przeznaczone m.in. do przyrządzania potraw metodą sous-vide
– 2-warstwowe –Warstwa wewnętrzna 60 μm z polietylenu przeznaczona do kontaktu z żywnością
– Warstwa zewnętrzna 15 μm z poliamidu (Nylonu) zwiększa wytrzymałość i gwarantuje hermetyczność
– Grubość całkowita: 75 μm
– Użyte materiały spełniają funkcję filtra UV
– Mogą być używane w temperaturze od -20˚C do +110˚C
– Odpowiednie do pakowarek próżniowych komorowych.
Write Your Own Review