Knifes
HACCP kebab and ham knife - Knifes - Kitchen equipment - HoReCa
HACCP kebab and ham knife
Knifes
SKU
842966
zł54.66 zł44.44
In stock
Warehouse Quantity Shipment
Main storehouse2Immediately
Storehouse 290Within 72 hours
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- Można myć w zmywarkach
Profesjonalny nóż HACCP do wędlin i gotowanych mięs w szczególności kebaba i shoarmy. Rączka w kolorze brązowym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
– wykonany ze stali nierdzewnej
– szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania
– uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
– każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
– można myć w zmywarkach
opis/ charakterystyka: nóż do kebaba, shoarmy i szynki
długość noża mm: 490
długość ostrza mm: 350
grubość w mm: 1,7
Seria: HACCP
Write Your Own Review