Knifes
HACCP meat knife red for raw meat - Knifes - Kitchen equipment - HoReCa
HACCP meat knife red for raw meat
Knifes
SKU
842423
zł30.06 zł24.44
In stock
Warehouse Quantity Shipment
Main storehouse2Immediately
Storehouse 233Within 72 hours
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- Można myć w zmywarkach
Profesjonalny nóż HACCP do surowego mięsa. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
– wykonany ze stali nierdzewnej
– uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
– każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
– można myć w zmywarkach
opis/ charakterystyka: nóż do mięsa
długość noża mm: 290
długość ostrza mm: 150
grubość w mm: 2,5
Seria: HACCP
Write Your Own Review