Knifes
HACCP brown chef's knife for cold cuts and cooked meats - Knifes - Kitchen equipment - HoReCa
HACCP brown chef's knife for cold cuts and cooked meats
Knifes
SKU
842669
zł24.60 zł20.00
In stock
Warehouse Quantity Shipment
Main storehouse3Immediately
Storehouse 268Within 72 hours
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- Można myć w zmywarkach
Profesjonalny nóż kucharski HACCP do wędlin i gotowanych mięs. Rączka w kolorze brązowym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
– wykonany ze stali nierdzewnej
– uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
– każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
– można myć w zmywarkach
opis/ charakterystyka: nóż kucharski
długość noża mm: 320
długość ostrza mm: 180
grubość w mm: 2,5
Seria: HACCP
Write Your Own Review