Facebook Pixel
Knifes

HACCP brown chef's knife for cold cuts and cooked meats - Knifes - Kitchen equipment - HoReCa

HACCP brown chef's knife for cold cuts and cooked meats

Knifes
SUP surcharge: not applicable
Brands:
SKU: 842669
Brand: Hendi
html:
długość ostrza: 180
długość (mm): 180/320
grubość stali: 2,5
GTIN/barcode: 8711369842669
More Information
zł24.60 zł20.00
In stock
Warehouse Quantity Shipment
Main storehouse3Immediately
Storehouse 268Within 72 hours
  • Wykonany ze stali nierdzewnej
  • Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
  • Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
  • Można myć w zmywarkach

Profesjonalny nóż kucharski HACCP do wędlin i gotowanych mięs. Rączka w kolorze brązowym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.

Cechy produktu:
– wykonany ze stali nierdzewnej
– uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
– każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
– można myć w zmywarkach

opis/ charakterystyka: nóż kucharski
długość noża mm: 320
długość ostrza mm: 180
grubość w mm: 2,5
Seria: HACCP

Write Your Own Review
You can not add the review on this product as you have not purchased this product yet.