Blog

  1. Gorące danie mimo -10°C? Osiem trików na zimową dostawę.

    Gorące danie mimo -10°C? Osiem trików na zimową dostawę.
    Czytaj więcej »
  2. 5 TOP produktów sezonu jesiennego w gastro

    5 TOP produktów sezonu jesiennego w gastro
    Czytaj więcej »
  3. Jak z dostawczaka zrobić food trucka… i legalnie wystartować

    Jak z dostawczaka zrobić food trucka… i legalnie wystartować
    Czytaj więcej »
  4. Jaki pojemnik do...? Sushi

    Jaki pojemnik do...? Sushi
    Czytaj więcej »
  5. Jaki pojemnik do…? Pizzy

    Jaki pojemnik do…? Pizzy
    Czytaj więcej »
  6. Jaki pojemnik do…? Ramenu

    Jaki pojemnik do…? Ramenu
    Czytaj więcej »
  7. Jaki pojemnik do…? Zapiekanki

    Jaki pojemnik do…? Zapiekanki
    Czytaj więcej »
  8. System kaucyjny vs gastronomia. Czego spodziewać się po 1 października 2025r.?

    System kaucyjny vs gastronomia. Czego spodziewać się po 1 października 2025r.?
    Czytaj więcej »
  9. Finger food - czy wybór materiałów dla Twojej restauracji ma znaczenie?

    Finger food wybor materialow dla restauracji
    Czytaj więcej »
  10. Dostosujmy się wspólnie do zmian związanych z SUP od 1 stycznia 2024 r.

    Dostosujmy się wspólnie do zmian związanych z SUP od 1 stycznia 2024 r.
    Czytaj więcej »
  11. Dyrektywa plastikowa - realizacja obowiązków od 1 stycznia 2024 r.

    Dyrektywa plastikowa - realizacja obowiązków od 1 stycznia 2024 r.
    Czytaj więcej »
  12. Nowa metoda dostawy: automat paczkowy BagBox!

    Nowa metoda dostawy: automat paczkowy BagBox!
    Czytaj więcej »
  13. Jak zapakować dużą porcję kebaba w pojemnik trzcinowy, aby uniknąć opłaty SUP?

    Jak zapakować dużą porcję kebaba w pojemnik trzcinowy, aby uniknąć opłaty SUP?
    Czytaj więcej »
  14. Czy znasz wymagania prawne dla indywidualnych nadruków na opakowaniach?

    Czy znasz wymagania prawne dla indywidualnych nadruków na opakowaniach?
    Czytaj więcej »
  15. Zalety rPET - od recyklingu do raportowania ESG

    rPET - zrównoważony materiał dla zrównoważonego świata
    Czytaj więcej »
  16. Upalne dni: zasady przechowywania opakowań.

    zasady przechowywania opakowań
    Czytaj więcej »
  17. Jednorazowe ręczniki papierowe - rola w HoReCa

    Jednorazowe ręczniki papierowe - rola w HoReCa
    Czytaj więcej »
  18. Segregacja odpadów biodegradowalnych.

    Segregacja odpadów biodegradowalnych oraz gdzie wyrzucać jedzenie oraz przeterminowaną żywność.
    Czytaj więcej »
  19. Dlaczego warto postawić na nasze maszyny pakujące?

    Dlaczego warto postawić na nasze maszyny pakujące?
    Czytaj więcej »
  20. Chemia konsumencka

    Chemia konsumencka
    Czytaj więcej »
  21. Lodziarnia - pomysł na własny biznes!

    Lodziarnia - pomysł na własny biznes!
    Czytaj więcej »
  22. Urządź z nami bufet

    Oferta produktów do urządzenia bufetu, cateringu.
    Czytaj więcej »
  23. Czym jest food cost?

    Jak obliczyć food cost
    Czytaj więcej »
  24. Gospodarka o obiegu zamkniętym

    gospodarka o obiegu zamkniętym
    Czytaj więcej »
  25. Czy recykling jest ważny?

    Czy recykling jest ważny?
    Czytaj więcej »
  26. Zrównoważony rozwój - myślimy już o jutrze

    Zrównoważony rozwój - myślimy już o jutrze
    Czytaj więcej »
  27. Co oznacza wpis do rejestru BDO dla wytwórcy odpadów?

    Co oznacza wpis do rejestru BDO dla wytwórcy odpadów?
    Czytaj więcej »
  28. Zamów do Paczkomatu InPost

    Zamów do Paczkomatu InPost
    Czytaj więcej »
  29. Ceny opakowań w 2021 roku

    Ceny opakowań w 2021 roku
    Czytaj więcej »
  30. Unijna dyrektywa plastikowa

    Unijna dyrektywa plastikowa
    Czytaj więcej »
  31. Od kiedy dyrektywa plastikowa ?

    Od kiedy dyrektywa plastikowa ?
    Czytaj więcej »
  32. Nasze zgrzewarki są niezbędnym sprzętem ...

    Nasze zgrzewarki są niezbędnym sprzętem ...
    Czytaj więcej »
  33. Co to są bioplastiki?

    Co to są bioplastiki?
    Czytaj więcej »
  34. Co zrobić z biodegradowalnym naczyniem jednorazowym?

    Co zrobić z biodegradowalnym naczyniem jednorazowym?
    Czytaj więcej »
  35. Co to jest norma EN 13432?

    Co to jest norma EN 13432?
    Czytaj więcej »
  36. Dyrektywa plastikowa - wstępne założenia

    Dyrektywa plastikowa - wstępne założenia
    Czytaj więcej »
  37. Bufet. Chwile przyjemności. Inspiracje. Pasje. Wrażenia. Tradycje. #foodporn

    Bufet. Chwile przyjemności. Inspiracje. Pasje. Wrażenia. Tradycje. #foodporn
    Czytaj więcej »
  38. Sektor HoReCa

    Sektor HoReCa
    Czytaj więcej »
  39. Certyfikaty-bio

    Certyfikaty-bio
    Czytaj więcej »
  40. Kompostowanie

    Kompostowanie
    Czytaj więcej »
  41. Biodegradacja

    Biodegradacja
    Czytaj więcej »