Kitchen equipment
Pasta machine - manual - code 226407 - Kitchen equipment - HoReCa
Pasta machine - manual - code 226407
Kitchen equipment
SKU
226407
zł490.63 zł398.89
In stock
Warehouse Quantity Shipment
Storehouse 229Within 72 hours
- Wykonana ze stali nierdzewnej
- Idealna do przygotowywania świeżego makaronu, szerokość ciasta 140 mm
- Posiada korbkę i uchwyt mocowania do stołu
- Pokrętło regulacji grubości ciasta od 0,2 do 2,2 mm
- Podwójny nóż - możliwość uzyskania 2 rodzajów makaronu: tagliatelle 2 mm i fettuccine 6,5 mm
- Nie należy myć w zmywarkach
- Wykonana ze stali nierdzewnej
- Idealna do przygotowywania świeżego makaronu, szerokość ciasta 140 mm
- Posiada korbkę i uchwyt mocowania do stołu
- Pokrętło regulacji grubości ciasta od 0,2 do 2,2 mm
- Podwójny nóż - możliwość uzyskania 2 rodzajów makaronu: tagliatelle 2 mm i fettuccine 6,5 mm
- Nie należy myć w zmywarkach
Write Your Own Review