Facebook Pixel
Knifes

HACCP red chef's knife for raw meat - Knifes - Kitchen equipment - HoReCa

HACCP red chef's knife for raw meat

Knifes
SUP surcharge: not applicable
Brands:
SKU: 842621
Brand: Hendi
html:
długość ostrza: 180
długość (mm): 320
grubość: 2,5
grubość stali: 2,5
GTIN/barcode: 8711369842621
More Information
zł24.60 zł20.00
In stock
Warehouse Quantity Shipment
Main storehouse2Immediately
  • Wykonany ze stali nierdzewnej
  • Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
  • Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
  • Można myć w zmywarkach


Profesjonalny nóż kucharski HACCP do surowego mięsa. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.

Cechy produktu:
– wykonany ze stali nierdzewnej
– uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
– każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
– można myć w zmywarkach

długość noża mm: 320
długość ostrza mm: 180
grubość w mm: 2,5
Seria: HACCP

 

Write Your Own Review
You can not add the review on this product as you have not purchased this product yet.