Sous-Vide systems
Sous vide GN2/3 - low temperature cooking appliance - code 225264 - Sous-Vide systems - Thermal processing - HoReCa
Sous vide GN2/3 - low temperature cooking appliance - code 225264
Sous-Vide systems
SKU
225264
zł1,898.32 zł1,543.35
In stock
Warehouse Quantity Shipment
Storehouse 25Within 72 hours
- Idealne do restauracji typu a la carte
- Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu
- Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw
- Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury od +45°C do +90°C z dokładnością co do 0,1°C
- Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej
- Możliwość szczelnego zamknięcia dzięki pokrywie z uszczelką silikonową
- W zestawie separator, 4 przekładki ze stali nierdzewnej
- Idealne do restauracji typu a la carte
- Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu
- Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw
- Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury od +45°C do +90°C z dokładnością co do 0,1°C
- Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej
- Możliwość szczelnego zamknięcia dzięki pokrywie z uszczelką silikonową
- W zestawie separator, 4 przekładki ze stali nierdzewnej
Write Your Own Review