Urządzenia Sous-Vide
Sous vide GN2/3 - urządzenie do gotowania w niskich temperaturach - kod 225264 - Urządzenia Sous-Vide - Obróbka termiczna - HoReCa
Urządzenie Sous vide GN 2/3
Urządzenia Sous-Vide
SKU
225264
1898,32 zł 1543,35 zł
W magazynie
Magazyn Ilość Dostawa
Magazyn 25W ciągu 72 godzin
- Idealne do restauracji typu a la carte
- Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu
- Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw
- Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury od +45°C do +90°C z dokładnością co do 0,1°C
- Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej
- Możliwość szczelnego zamknięcia dzięki pokrywie z uszczelką silikonową
- W zestawie separator, 4 przekładki ze stali nierdzewnej
- Idealne do restauracji typu a la carte
- Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu
- Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw
- Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury od +45°C do +90°C z dokładnością co do 0,1°C
- Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej
- Możliwość szczelnego zamknięcia dzięki pokrywie z uszczelką silikonową
- W zestawie separator, 4 przekładki ze stali nierdzewnej
Napisz własną recenzję