Facebook Pixel
Knifes

Kitchen knife Green Line 220 mm - Knifes - Kitchen equipment - HoReCa

Kitchen knife Green Line 220 mm

Knifes
SUP surcharge: not applicable
Brands:
SKU: 843871
Brand: Hendi
html:
długość (mm): 220/340
GTIN/barcode: 8711369843871
More Information
zł38.93 zł31.65
Out of stock
  • Ostrza noży wykonane z jednego kawałka stali nierdzewnej AISI 420 z węglowo - molibdenowo - wanadową domieszką, co gwarantuje zachowanie ostrych, odpornych na korozję krawędzi tnących o dużej twardości i odpowiedniej elastyczności
  • Ostrza noży posiadają wklęsły szlif dla lepszego wyważenia, komfortu pracy i jej efektywności
  • Jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie (<35°), testowana jest przy pomocy urządzeń laserowych
  • Noże charakteryzują się długą żywotnością ostrza i bardzo łatwym ostrzeniem
  • Wyjątkowa, ergonomiczna rękojeść wykonana z tworzywa Santoprene z domieszką polipropylenu posiada właściwości antypoślizgowe i jest dużo bezpieczniejsza w użyciu od tradycyjnych rękojeści
  • Można myć w zmywarce i dezynfekować
  • Zielony kolor sprawia, że nóż jest dobrze widoczny na blacie roboczym
  • Ostrza noży wykonane z jednego kawałka stali nierdzewnej AISI 420 z węglowo - molibdenowo - wanadową domieszką, co gwarantuje zachowanie ostrych, odpornych na korozję krawędzi tnących o dużej twardości i odpowiedniej elastyczności
  • Ostrza noży posiadają wklęsły szlif dla lepszego wyważenia, komfortu pracy i jej efektywności
  • Jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie (<35°), testowana jest przy pomocy urządzeń laserowych
  • Noże charakteryzują się długą żywotnością ostrza i bardzo łatwym ostrzeniem
  • Wyjątkowa, ergonomiczna rękojeść wykonana z tworzywa Santoprene z domieszką polipropylenu posiada właściwości antypoślizgowe i jest dużo bezpieczniejsza w użyciu od tradycyjnych rękojeści
  • Można myć w zmywarce i dezynfekować
  • Zielony kolor sprawia, że nóż jest dobrze widoczny na blacie roboczym
Write Your Own Review
You can not add the review on this product as you have not purchased this product yet.