Na targach #EuroGastro2025 zadaliśmy im nietypowe, odważne i zabawne pytania, a ich odpowiedzi… no cóż, niektóre nas totalnie zaskoczyły, inne ubawiły do łez! Każdy szef kuchni ma na koncie kulinarne sukcesy, ale… kto przyzna się do największej wtopy? A jeśli trafilibyśmy do kuchni w piekle, to co by tam się działo? Spalone patelnie, produkty drugiej świeżości, a może… muzyka, która doprowadza do szału? W serii „PYTANIE PODANO” zadajemy odważne i nietypowe pytania, na które odpowiadają profesjonaliści z branży!
„Pytanie podano” Jarosław Owczarczyk

Jakie danie z dzieciństwa wzbudza u ciebie traumę?

„Pytanie podano” Dariusz Strucinski

Masz danie, którego szczerze nie znosisz?

„Pytanie podano” Dariusz Strucinski

Masz danie, którego szczerze nie znosisz?

„Pytanie podano” Jarosław Uściński_v2

Jak wyglądałaby kuchnia w piekle?

„Pytanie podano” Mariusz Jeznach, Mirek Czarnogórski

Czy klient ma ZAWSZE rację?

„Pytanie podano” Jarosław Owczarczyk

Czy bycie szefem kuchni to styl życia, czy tylko praca?

„Pytanie podano” Dariusz Ratuszniak

Czy tipy (napiwki) powinny być obowiązkowe?

„Pytanie podano” Dariusz Struciński

Czy szef kuchni musi umieć gotować?

„Pytanie podano” Jarosław Uściński

Jaki był Twój największy kulinarny FUCK-UP?

Zaobserwuj na:

i bądź na bieżąco!

kubki
stoisko1
Маленькая 1
Маленькая 2
Маленькая 3
Маленькая 4