dla Twojego biznesu.
w ciągu 24h.
i profesjonalizmowi.
Jesień to dla gastronomii czas zmian: inne menu, inne potrzeby, inne tempo pracy.
Zimniejsze dni oznaczają więcej ciepłych napojów, zup i dań na wynos.
Wiele osób chcących spróbować swoich sił w gastronomii, zaczyna właśnie od kuchni na dostawczaku, z którego chce serwować „szybsze” lub „wolniejsze” dania.
Dobrze dobrane opakowanie przy dostarczaniu dań na wynos to połowa sukcesu. Nikt nie chce, otworzyć wyczekanego pudełka z jedzeniem i zobaczyć „coś” co nawet nie przypomina zamówionego jedzenia.
Pizza to klasyk, którego nikomu nie trzeba przedstawiać. Włosi mają swoją neapolitańską margheritę – prostą i genialną.
Z roku na rok Ramen zyskuje na popularności, dlatego potrzeba na opakowania, które pozwolą na bezpieczny transport dania, stale rośnie
Na rynku jest kilka najpopularniejszych materiałów, z których produkuje się pudełka do zapiekanek.
1 października 205 roku w Polsce zaczyna obowiązywać system kaucyjny. To nic innego jak sprzedaż napojów w butelkach i puszkach.
Jeśli zastanawiasz się nad wyborem produktów do serwowania Finger food, to zwroć uwagę na rodzaj materiału z jakiego są wykonane.
Video Blog “PYTANIE PODANO”
Odkryj teatralne kulisy świata gastronomii w wersji wideo! W naszym cyklu “PYTANIE PODANO” zadajemy szefom kuchni odważne, zabawne i zupełnie nietypowe pytania. Ich szczere odpowiedzi potrafią zaskoczyć, rozbawić… a czasem nawet wzruszyć!
Czytaj więcej »